Losse Rots en Watertraining December

Om verder te oefenen na een training of als kennismaking met de Rots en Watertraining
Data:
12 december 2024 17:00-19:00
Locatie:
Turnzaal in GBS De Rekke
Adres:
Pieter Tijsmanslaan, 2940 Hoevenen
Je gecertificeerde Rots & Water trainers:
Veerle Van Elsen
Hilde Carpentier
Inschrijvingen:
0
Bevestigd:
0/8

Beschrijving

Rots en Wateris een weerbaarheidstraining die vertrekt vanuit fysieke actie en interactie. Uit het hoofd, in je lijf! Je ontwikkelt kracht én rust, in verbinding met jezelf en anderen.

Je leert door de oefeningen in de training o.a.
- Letterlijk stevig op je voeten staan.
- Kracht én rust in je lichaam controleren
- Focussen op je doel en omgaan met uitdagingen en 'falen'.
- Grenzen van jezelf en anderen aanvoelen en er rekening mee houden
- Het belang van lichaamstaal

Door het oefenen van die lichamelijke vaardigheden, word je ook in je hoofd sterker! Je ontwikkelt zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfcontrole. Je verhoogt je daadkracht, doorzettingsvermogen en mentale weerbaarheid. Je verbetert je emotioneel evenwicht en sociale vaardigheden.

We gaan samen op een speelse manier aan de slag. We maken samen veel plezier en gaan zo al spelenderwijs op weg naar een meer harmonieus samenleven.

We trainen in comfortabele kledij en op blote voeten. In deze losse groepssessies spelen we in op de vragen van de deelnemers.

Dit aanbod is gratis en valt binnen het gemeenschapsgerichte groepsaanbod binnen de psychologische zorg in de eerste lijn.

Contacteer Veerle als je hier vragen over hebt.

No-Show fee
Wij hanteren een 'no-show fee' van €30 voor de trainingsmomenten. D.w.z. dat wanneer je niet komt opdagen op de training zonder geldige reden en verwittiging (dit is mogelijk tot 24u op voorhand) je €30 vergoeding per sessie betaalt. Bij inschrijving verklaar je je akkoord met deze regeling.