Rots & Watertraining Kleuters

Dit is een Rots en Watertraining voor kleuters met hun ouder(s).
Data:
18 november 2023 09:00-10:30
Locatie:
Kleuterspeelzaal in VBS Sint-Calasanz
Adres:
Hoevenen
Je gecertificeerde Rots en Watertrainers
Veerle Van Elsen
Nele Everaert
Inschrijvingen:
3
Bevestigd:
1/6

Beschrijving

Rots & Water is een weerbaarheidstraining die vertrekt vanuit fysieke actie en interactie. Uit het hoofd, in je lijf! Je ontwikkelt kracht én rust, in verbinding met jezelf en anderen.

Je leert door de oefeningen in de training o.a.
- Letterlijk stevig op je voeten staan.
- Kracht én rust in je lichaam controleren
- Focussen op je doel en omgaan met uitdagingen en 'falen'.
- Grenzen van jezelf en anderen aanvoelen en er rekening mee houden
- Het belang van lichaamstaal

Door het oefenen van die lichamelijke vaardigheden, word je ook in je hoofd sterker! Je ontwikkelt zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfcontrole. Je verhoogt je daadkracht, doorzettingsvermogen en mentale weerbaarheid. Je verbetert je emotioneel evenwicht en sociale vaardigheden.

Voor de kleuters gaan we op een speelse manier aan de slag samen met een (of meerdere) ouder(s). Op die manier verhogen we de transfer naar de thuissituatie en zo ook de impact van de training.

We werken in een kleine, veilige groep en volgen een opbouw op maat van de deelnemers. We trainen in comfortabele kledij en op blote voeten.

Prijs
Reeks van 5 sessies van 1,5u + intakegesprek:
- Reguliere prijs*: €149 per duo (= ouder met kind)
+ €59 per extra ouder of kind
- Met terugbetaling ELPZ**: €12,5 per duo (= ouder met kind)
+ €12,5 per extra ouder of kind 

* Bij de meeste ziekenfondsen is er een tussenkomst mogelijk aan het einde van de training. Voor meer info of uitleg contacteer uw ziekenfonds of Veerle.
** Voorwaarden ELPZ
- Je aansluiting bij een ziekenfonds is in orde.
- Je hebt de voorbije 12 maanden nog niet het maximum aantal terugbetaalde individuele en groepssessies binnen de EersteLijns en/of Gespecialiseerde Psychologische Zorg (ELPZ / GPZ) gebruikt. Contacteer Veerle als je het niet zeker weet.

No-Show fee
Wij hanteren een 'no-show fee' van €30 voor zowel de intake als de trainingsmomenten. D.w.z. dat wanneer je niet komt opdagen op de training zonder geldige reden en verwittiging (dit is mogelijk tot 24u op voorhand) je €30 vergoeding per sessie betaalt. Bij inschrijving verklaar je je akkoord met deze regeling.